Srba oživljali sedem minut, nato je želel igrati naprej

Foto: youtube
Foto: youtube
Srbski nogometaš jo je še dobro odnesel.
Oglej si celoten članek

Petindvajsetletni srbski nogometaš Dragiša Gudelj se je že v 11. minuti zrušil na tekmi španskih tretjeligašev Cordobe in Ferrola. Na zelenico je takoj priteklo zdravniško osebje in ga začelo uživljati. Njegovi soigralci pri Cordobi so v solzah spremljali dogajanje, a se je na koncu vse skupaj še dobro končalo za Srba, ki so ga uspeli spraviti k zavesti. Reanimacija je trajala sedem minut. 

Ko so Gudelja nato položili na nosila, s tem ni bil zadovoljen, želel je namreč nadaljevati s tekmo, zdravnike je poskušal prepričati, da se dobro počuti in da lahko igra. Seveda ga niso poslušali. Tekma je bila prekinjena, nogometaša pa so hitro odpeljali v bolnišnico.

Dragiša je sicer brat srbskega reprezentanta Nemanje Gudelja, ki je član Seville.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:59 27. Marec 2023.

    Potem mu pa dopovej, da je bil v bistvu že na oni strani!

  • 15:05 26. Marec 2023.

    Spet eden. Vsak dan pade en športnik. Kakšno presenečenje!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.