Srbi bliskovito v polfinale

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V Beogradu na evropskem rokometnem prvenstvu so se Srbi z zmago nad Švedi zavihteli v polfinale.
Oglej si celoten članek

Srbska rokometna reprezentanca si je kot prva izborila polfinale na evropskem prvenstvu, potem ko je v Beogradu v drugem kolu skupine I premagala Švedsko s 24:21 (14:11). Kolo pred koncem so Srbi na prvem mestu skupine s sedmimi točkami, s čemer so si že zagotovili boj za kolajne. V zadnjem kolu se bodo pomerili z Makedonijo. Marko Vujin je zabil pet golov, Žarko Šešum pa štiri, standardno odličen je bil v vratih Darko Stanić, ki je zaustavil 16 žog.

Na uvodnih tekmah drugega kola drugega dela v skupini I v Beogradu sta se veselili Makedonija in Danska. Makedonci so premagali Poljake (27:25), Danci pa so bili uspešnejši od Nemcev (28:26).

Evropsko prvenstvo, drugi del, drugo kolo, skupina I:

Poljska : Makedonija 25:27 (12:18)

Danska : Nemčija 28:26 (17:14)

Srbija : Švedska 24:21 (14:10)

Vrstni red: Srbija 7 točk, Nemčija 5, Danska 4, Makedonija in Poljska po 3, Švedska 2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.