Srbi kvalifikacije končali z zmago

Foto: Žurnal24 Đorđe Tutorić v dvoboju za žogo z Muratom Suyomagambetovim.
Reprezentanci Srbije in Kazahstana sta odigrali zaostalo srečanje kvalifikacij za EP v Avstriji in Švici. Po avtogolu Ostapenka so zmagali Srbi.
Oglej si celoten članek

Reprezentanci Srbije in Kazahstana sta odigrali zaostalo srečanje kvalifikacij za EP v Avstriji in Švici, saj je bila tekma 17. novembra zaradi sneženja odpovedana in prestavljena na 24. Pirovih treh točk so se po 90. minutah igre, ki se je končala z 1:0, veselili Srbi. Tekma je bila odločena z avtogolom Ostapenka v 79. minuti. Srbija je kvalifikacije s 24. osvojenimi točkami končala na četrtem mestu. Iz skupine A sta se na EP uvrstili reprezentanci Poljske in Portugalske, ki sta imeli štiri oz. tri točke več od Srbije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.