Srbi z najvišjim možnim odlikovanjem za Aleksandra Čeferina

Foto: Epa
Foto: Epa
Srbska nogometna zveza (FSS) bo predsedniku Uefe izročila najvišje priznanje zveze, Zlato značko.
Oglej si celoten članek

Pri Nogometni zvezi Srbije so izrazili mnenje, da še nikoli niso imeli bolj uspešne komunikacije s krovno evropsko nogometno zvezo (Uefa), zato so se odločili, da bodo nagradili prvega človeka Uefe Aleksandra Čeferina s svojim najvišjim priznanjem, Zlato značko!

Do sedaj se lahko z Zlato značko pohvalijo le največji nogometni velikaši, kot so Michel Platini, Vujadin Boškov, Miljan Miljanić, Stjepan Bobek...

Foto: Twitter FSS

Pri FSS so odločitev argumentirali z besedami, da je Čeferin najzaslužnejši za "neverjeten doprinos k razvoju nogometa v Srbiji ter doprinos k afirmaciji FSS-a v svetu ter med mednarodnimi organizacijami".

Javno odlikovanje naj bi bilo Čeferinu dodeljeno, ko so bo slovenski veljak na čelu Uefe odločil za ponoven obisk Srbije, kjer je bil že večkrat gost FSS-a.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:01 4. December 2019.

    Ko će kome nego svoj svome.......znani srbski rek !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.