Srbija ne bo mogla računati na Đokovića

Foto: EPA
Foto: EPA
Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković, ki lovi čim boljši dosežek na travnatih igriščih Wimbledona, ne bo nastopil na dvoboju Davisovega pokala naslednji teden proti Argentini.
Oglej si celoten članek

Srbski selektor Bogdan Obradović bo v Buenos Aires odpeljal Viktorja Troickega, Dušana Lajovića, Janka Tipsarevića in Nenada Zimonjića. A prvi nosilec Wimbledona vztraja, da vrata še niso povsem zaprta. "Obstaja možnost, da bom vseeno tam. Možnost. Je pa res, da pravila dovoljujejo spremembo še nekaj dni pred začetkom," pravi Đoković. Dvoboji Davisovega pokala se bodo odvijali med 17. in 19. julijem.

Tudi Argentinci ne bodo v polni postavi, saj sta poškodovana Juan Martin del Potro in Juan Monaco, tako da bo prvi domači adut Leonardo Mayer.

Nastop v Davisovem pokalu je odpovedal tudi Kanadčan Miloš Raonić, Škot Andy Murray pa bo branil britanske barve; Britanci bodo lovili prvi polfinale po daljnem letu 1981, a se bodo merili s Francozi v močni postavi Gilles Simon, Richard Gasquet, Jo-Wilfried Tsonga in Nicolas Mahut.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.