Srbska generalka več kot uspela

Foto: Epa
Foto: Epa
Nekatere nogometne reprezentance, ki bodo v naslednjih dneh začele nastope na svetovnem prvenstvu v Katarju, so danes odigrale še zadnje pripravljalne tekme. Do zmage so prišli Srbi, ki so bili s 5:1 boljši od Bahrajna. Belgijci so z 1:2 izgubili proti Egiptu, Kamerunci pa so se s Panamo razšli brez zmagovalca (1:1).
Oglej si celoten članek

Presenetljiv je bil predvsem poraz Belgijcev, ki so v širšem krogu favoritov za slavje na SP, ki se bo začelo v nedeljo. Za Egipčane, ki se niso uvrstili na mundial, sta v 33. in 46. minuti zadela Mostafa Mohamed in Trezeguet, za Belgijce pa je gol dosegel Lois Openda v 76. minuti.

Belgija bo na SP igrala v skupini F, prva tekma pa jo čaka v sredo proti Kanadi. V tej skupini bo prav tako v sredo še tekma Maroko - Hrvaška.

Dan kasneje se bodo v Katarju predstavili Srbi, ki so zadnjo pripravljalno tekmo proti Bahrajnu dobili s 5:1. Z dvema zadetkoma se je izkazal Dušan Tadić (8., 50.), isti igralec je podal še za zadetek Dušana Vlahovića v 51. minuti. Ob koncu dvoboja sta zadela še Filip Đuričić (87.) in Luka Jović (90.). V 15. minuti so Bahrajnčani zadeli z bele točke, natančen je bil Jusuf Hilal.

V skupini G bo Srbija najprej nastopila proti Braziliji, in sicer v četrtek, ko bo še tekma Švica - Kamerun. Afriški predstavnik je danes prav tako odigral zadnjo pripravljalno tekmo pred začetkom dogajanja v Katarju.

Tekma se je končala z 1:1, potem ko so Kamerunci povedli prek Erica Maxima Choupo-Motinga v 48. minuti. Sedem minut kasneje je Panama izenačila prek Michaela Murilla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.