Srbska reprezentanca žaluje

Foto: twitter Goran Bunjevčević
Nekdanji srbski reprezentant je dočakal le 45 let.
Oglej si celoten članek

V četrtek je v 46. letu starosti umrl športni direktor nogometne reprezentance Srbije ter nekdanji srbski reprezentant Goran Bunjevčević. Pred mesecem dni je Bunjevčević moral v bolnišnico zaradi izliva krvi v možgane, prestal je operacijo, v četrtek pa je izgubil življenje.

Bunjevčević je člansko pot začel pri nižjeligaših Grafičarju in BUSK-u, uveljavil pa se je v dresu Rada in Crvene zvezde, s slednjo je branilec, ki so ga nekateri poimenovali tudi srbski Beckenbauer, osvojil štiri lovorike, bil je tudi nejn kapetan. Leta 2001 se je prvič preizkusil na tujem, prestopil je v londonski Tottenham. Kariero je končal pri nizozemskemu Den Haagu. Za srbsko reprezentanco je odigral 16 tekem.

Bunjevčević bi moral biti kot športni direktor del srbske reprezentance na svetovnem prvenstvu v Rusiji, zmago proti Kostariki pa so Srbi posvetili njemu. "Želimo mu posvetiti zmago in mu dati vedeti, da ga podpiramo," je pred dnevi dejal strelec zmagovitega zadetka Aleksandar Kolarov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.