Srbskemu košarkarju grozi osem let zapora

Foto: Twitter Ognjen Kuzmić
Nekdanjemu srbskemu reprezentantu grozi dolgoletna zaporna kazen.
Oglej si celoten članek

Srbski center Ognjen Kuzmić se lahko v svoji karieri pohvali tudi z naslovom NBA prvaka, v sezoni 2014/15 je namreč zaigral na 16 tekmah franšize Golden State Warriors. Čez lužo se sicer ni naigral, zato se je vrnil v Evropo, kjer je nato oblekel drese Panathinaikosa, Crvene zvezde in madridskega Reala, pri slednjem je bil soigralec Luke Dončića.

Kuzmić se je po težavah s poškodbami, ki so ga pestile pri Realu, junija 2019 vrnil k Zvezdi, a že naslednji mesec grdo nastradal v prometni nesreči. V bolnišnico so ga prepeljali s helikopterjem, nekaj časa je bil v umetni komi, kasneje pa je skoraj čudežno okreval in konec oktobra znova zaigral košarko.

Foto: Instagram Ognjen Kuzmić bolnišnica

Tvitosfera Luka Dončić pozdravil odlično novico

Vendar mu zdaj grozi še precej daljši izostanek s parketov. Krivijo ga namreč za nesrečo, ki se je zgodila 14. julija 2019. Na cesti med Banjo Luko in Prijedorom je Kuzmić vozil s hitrostjo 125 km/h, 65 km/h več od dovoljene hitrosti, v njegovi krvi pa naj bi ob nesreči, v njej so bile poškodovane še tri osebe, našli 2,27 promila alkohola.

V trku BMW-ja in Porscheja so jo sicer skupili še košarkarjev prijatelj in sopotnik Bogdan Ilić, poškodovana pa sta bila tudi Marko Mijatović in Dražan Janjanin.

Srbski mediji so se razpisali, da igralcu FMP-ja, posojen je s strani Crvene zvezde, grozi osemletna zaporna kazen. Obtožbo za povzročitev prometne nesreče je potrdil tudi ured javnega tožilca v Banji Luki. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.