Srbski finale Ivanovićevi

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V finalu teniškega turnirja v Monterreyju v Mehiki z nagradnim skladom pol milijona dolarjev sta se srečali srbski igralki Ana Ivanović in mlada Jovana Jakšić.
Oglej si celoten članek

Slavila je izkušenejša dama Ana Ivanović, nekoč že številka ena na svetu, Jelena Jakšić je gladko klonila z 2:0 v nizih (6:2 in 6:1). Za zmago je Ivanovićeva, sicer druga nosilka na turnirju in 13. igralka na svetu, prejela 110.000 dolarjev, poraženka v finalu pa se je morala zadovoljiti s polovico te vsote.

Obeta se ji skok po lestvici navzgor

Za Ivanovićevo je to drugi naslov WTA letos in 13. v karieri, za 20-letno Jakšićevo, ki podobno kot Ivanovićeva pritegne množico fotografskih objektivov, pa je bil to prvi nastop v zaključnih bojih na turnirjih WTA. Pred turnirjem je bila Jakšićeva 137. igralka na svetu, med največje uspehe v karieri pa šteje 14 naslovov na turnirjih Itf.

WTA Monterrey (finale):

Ana Ivanović (Srb/2) : Jovana Jakšić (Srb) 6:2, 6:1.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.