Srbski finale končan s pretepom in napadom na zdravnika

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Futsalska sezona v Srbiji se je končala na neslaven način.
Oglej si celoten članek

V finalni seriji sta se merila beograjski FON in Novi Pazar. V odločilni peti tekmi je moštvo iz prestolnice na domačem igrišču slavilo (5:3) in prišlo do naslova prvakov s 3:2 v zmagah.

Zadnji gol, s katerim so potrdili naslov, so domačini dosegli v izdihljajih tekme. Igralec gostov - ti so imeli skozi celotno srečanje obilo pripomb na sojenje, je zatem skušal obračunati z enim od tekmecev. To mu ni uspelo, zakuhal pa je splošno petelinjenje.

Ni za občutljive Slovenski reprezentant pokazal posledice mesarskega štarta

Eden od domačih navijačev je v zmedi s tribune pritekel na igrišče in udaril zdravnika Novega Pazarja. Kot so zapisali na družbenem omrežju gostujoče ekipe, je bil napadalec brat enega od domačih futsalistov.

Vratar gostov Mirza Hot, sicer srbski reprezentant, je v jezi podrl gol. Kontroverzen zaključek tekme si lahko ogledate na spodnjem posnetku (od 2:20:05 naprej).

Zadeve so se čez nekaj minut umirile. Zasedba Novega Pazarja iz protesta ni prišla na zaključno podelitev nagrad.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.