Srbski K1 borec zaboden v Frankfurtu

Foto: PrtScr Fightsite
Foto: PrtScr Fightsite
Ena od tragičnih vesti, ki so v Nemčiji zaznamovale pričakovanje novega leta, je povezana s srbskim K1 in MMA borcem Markom Jakšićem, ki so ga v Frankfurtu zabodli do smrti.
Oglej si celoten članek

Frankfurtska policija ni razkrila podrobnosti dvojnega umora v hotelu Luksor; ob Marku Jakšiću je bil namreč do smrti zaboden še en srbski državljan. Prav oče zadnjega je razkril, da sta bila Marko in njegov sin zabodena v omenjenem hotelu.

Dvajsetletni Zemunčan Jakšić je v letu 2012 sodeloval v dveh MMA borbah v Beogradu, obe je izgubil. Najprej ga je s tehničnim nokavtom premagal Dušan Đakić, nato pa še Nemanja Uverić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:23 3. Januar 2013.

    Pač srbska posla.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.