Veliki srbski zvezdnik bo postal nov Dončićev soigralec

Foto: Profimedia
Srbski zvezdnik zapušča ekipo Philadelphia 76ers in se seli k Dallas Mavericks, kjer se bo pridružil našemu Luki Dončiću.
Oglej si celoten članek

Srbski košarkarski zvezdnik Boban Marjanović, ki igra na poziciji centra, bo kot kaže svojo kariero v ligi NBA nadaljeval pri Dallas Mavericks, kjer bo postal soigralec enega najboljših mladih košarkarjev na svetu, Luke Dončića.

Uradne potrditve prestopa s strani kluba zaenkrat še ni bilo, se je pa preko socialnega omrežja že oglasil Marjanovićev menedžer Miško Ražnatović, ki je navdušen nad partnerstvom Dončića in priljubljenega "Bobija":

"Na pomolu je nova dvoletna epizoda tradicionalnega srbsko-slovenskega prijateljstva na najvišjem nivoju!"

Prestop visokoraslega Srba v Dallas sta najavila tudi dva zelo dobro podučena vira: Marc Stein in Shams Charania. Po poročanju tamkajšnjih medijev naj bi srbski center kot prosti igralec podpisal dvoletno pogodbo v višini 7 milijonov dolarjev.

Marjanović je v ligi NBA pred tem igral za LA Clippers, Philadelphia 76 ers, San Antonio Spurs in Detroit Pistons. V svoji zadnji sezoni je igral za Philadelphio ter povprečno beležil 8,2 točki ter 5,1 skoka v zgolj 13 minutah na tekmo.

Glede na to, da je pri Dallasu edini čisto pravi center Tunizijec Salah Mejri, Marjanović v svoji novi ekipi zagotovo računa na višjo minutažo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.