Srbski zvezdnik po košarici Clippersov ignorira vse ponudbe

Foto: Epa miloš teodosić
Srbski košarkar Miloš Teodosić se bo raje osredotočil na reprezentanco.
Oglej si celoten članek

Srb Miloš Teodosić, eden najboljših evropskih košarkarskih branilcev, se je odločil, da po odpovedi, ki jo je dobil pri ekipi severnoameriške profesionalne košarkarske lige NBA Los Angeles Clippers, kljub zanimanju nekaterih evropskih velikanov v letošnji sezoni, ne bo igral za noben klub.

"Klubsko sezono sem končal, vzel si bom nekaj odmora. Bom pa igral za reprezentanco, v njej se bom v dveh akcijah pripravil za naslednjo sezono," je napovedal nekdanji igralec Olympiacosa in CSKA, ki je priznal, da nima dobrega občutka, ker so se mu v Los Angelesu odpovedali, a vseeno ni prav nič razočaran.

"Tako je najbrž celo bolje, nekaj takega sem si po tihem želel. Mučil sem se z ekipo in ona z mano, razhod je bil tako najboljša rešitev. Tudi kakšne zamenjave si nisem želel, težko bi kje igral več. Važno pa je, da smo se razšli korektno, da smo ostali v dobrih odnosih," je dejal Teodosić, ki bo svoji reprezentanci še v tem tednu poskušal v dvobojih z Estonijo in Izraelom pomagati, da se uvrsti na svetovno prvenstvo.

Foto: Epa miloš teodosić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.