Srce Vlašićeve osvojil Norvežan

Foto: Žurnal24
Čeprav je to pred dnevi zanikala, je Blanka Vlašić zdaj priznala svoje razmerje z Andreasom Thorkildsenom. Skakalka v višino in metalec kopja sta se zaljubila na SP v Berlinu.
Oglej si celoten članek
 
 

Ko sem zaljubljena, na stvari gledam zelo pozitivno.

Blanka Vlašić

 
Blanka Vlašić je priznala, da se je na SP v Berlinu zaljubila v Norvežana Andreasa Thorkildsena . Če je verjeti hrvaškemu spletnemu portalu Index.hr , skakalka v višino in metalec kopja ne skrivata več čustev, ki jih gojita drug do drugega. Vlašićeva je sicer zelo redkobesedna glede svojih intimnih razmerij in je na vprašanje o novi ljubezni v njenem življenju le na kratko odgovorila: "Ko sem zaljubljena, na stvari gledam zelo pozitivno." Aktualni svetovni prvakinji je tako po letu dni (takrat je namreč končala zadnjo resno zvezo) nekdo le uspel ogreti srce.

Norveški lepotec, ki je osvojil srce visokorasle Hrvatice. © AFP

 
Zanimivo je tudi to, da je Hrvatica tri centimetre višja od svoje norveške ljubezni, ki v višino meri 190 centimetrov. Bo pa to nedvomno eden izmed bolj uspešnih parov, gledano s športnega vidika. Vlašićeva je namreč dvakratna svetovna prvakinja, Thorkildsen pa je prvi metalec kopja v zgodovini, ki mu je uspelo slaviti na svetovnem in evropskem prvenstvu ter olimpijskih igrah. To namreč ni uspelo legendarnemu Janu Železniju .
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.