Srčni infarkt usoden za košarkarsko legendo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V 59. letu starosti je umrl nekdanji vrhunski hrvaški košarkar Goran Sobin.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji danes poročajo, da je ponoči umrl Goran Sobin, nekdanji košarkar slovite splitske Jugoplastike.

Sobin, ki se ga navijači Jugoplastike spomnijo kot centra, ki je znal v ključnih trenutkih zablesteti s klopi, je preminil v 59. letu starosti zaradi posledic srčnega infarkta, piše hrvaški portal Index.

V splitskem klubu je največje uspehe doživel konec osemdesetih let, ko je dvakrat osvojil naslov evropskega prvaka. Za tem se je odpravil v tujino in leta 1990 podpisal za grški Aris.

Dve leti je igral tudi pri Ciboni, eno leto pri Zagrebu, kariero pa je končal v dresu Alkara leta 1996. Po upokojitvi se je umaknil iz košarke in je v dvorano prihajal le še na ogled tekem sina Josipa Sobina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:18 20. December 2021.

    Prvi put ćujem,prvi put vidim.

  • 18:30 20. December 2021.

    spet manjka glavni podatek

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.