Srebotnikova in Hercogova uspešni

Foto: EPA
Foto: EPA
Katarina Srebotnik se je med dvojicami uvrstila v finale turnirja WTA v Brisbanu z nagradnim skladom milijon dolarjev. Polona Hercog je uspešno začela kvalifikacije za glavni turnir v Sydneyju.
Oglej si celoten članek

Katarina Srebotnik je skupaj s Francozinjo Caroline Garcia, s katero sta četrti nosilki, v polfinalu izločila prvopostavljeno indijsko-tajvansko navezo Sania Mirza/Su-Wei Hsieh s 4:6, 7:6 (1) in 10:8. Slovensko-francoska dvojica se bo v finalu merila s Švicarko Martino Hingis in Nemko Sabine Lisicki.

Polona dobro začela kvalifikacije

Najboljša slovenska teniška igralka Polona Hercog je uspešno začela kvalifikacije za glavni turnir v Sydneyju z nagradnim skladom 731.000 dolarjev. V prvem krogu je s 6:2 in 6:4 izločila Avstralko Jessico Moore. V drugem krogu se bo Hercogova pomerila s Čehinjo Katerino Siniakovo, ki je 83. na lestvici WTA, torej enajst mest pred Slovenko.

Caroline in Venus za lovoriko v Aucklandu

V finalu teniškega turnirja WTA v Aucklandu se bosta pomerili prva nosilka Caroline Wozniacki iz Danske in Američanka Venus Williams. Wozniackijeva je v polfinalu 250.000 ameriških dolarjev vrednega tekmovanja premagala Čehinjo Barboro Zahlavovo Strycovo s 4:6, 6:3, 6:4, Williamsova je bila s 6:0 in 6:3 boljša od rojakinje Lauren Davis.

Auckland (250.000 USD), polfinale:

Caroline Wozniacki (Dan/1) : Barbora Zahlavova Strycova (Češ/4) 4:6, 6:3, 6:4;
Venus Williams (ZDA/3) : Lauren Davis (ZDA) 6:0, 6:3.

Brisbane (1 milijona USD), polfinale:

Srebotnik/Garcia (Slo/Fra/4) : Mirza/Hsieh (Ind/Tvn/1) 4:6, 7:6 (1), 10:8.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.