Srebotnikova in Petrova v finalu Dubaja

Foto: EPA
Foto: EPA
Najboljša slovenska igralka dvojic Katarina Srebotnik se je v paru z Rusinjo Nadjo Petrovo, s katero sta drugi nosilki, uvrstila v finale teniškega turnirja WTA v Dubaju z nagradnim skladom dva milijona dolarjev. Slovensko-ruska naveza je v polfinalu po vsega slabi uri igre gladko s 6:1 in 6:0 premagala četrti nosilki, kitajsko-špansko dvojico.
Oglej si celoten članek

Katarina Srebotnik in Nadja Petrova sta v polfinalu "odpihnili" četrti nosilki, Kitajko Jie Zheng in Španko Nurio Llagostera Vives, v finalu pa bosta loparja prekrižali z ameriško-indijsko dvojico, Bethanie Mattek-Sands - Sania Mirza.

Italijanka Sara Errani in Čehinja Petra Kvitova se bosta pomerili za zmago med posameznicami. V polfinalu je petopostavljena Italijanka premagala rojakinjo Roberto Vinci s 6:3, 6:3, šesta nosilka Kvitova pa Danko Caroline Wozniacki s 6:3, 6:4.

WTA Dubaj (2.000.000 USD), rezultati:

Dvojice

Katarina Srebotnik/Nadja Petrova (Slo/Rus/2) : Jie Zheng/Nuria Vives (Kit/Špa/4) 6:1, 6:0;

Posameznice

Sara Errani (Ita/5) : Roberta Vinci (Ita) 6:3, 6:3;
Petra Kvitova (Češ/6) : Caroline Wozniacki (Dan/8) 6:3, 6:4.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.