Srebotnikova izpadla, Klepačeva naprej

Foto: EPA
Foto: EPA
Dve slovenski igralki sta začeli turnir v Cincinnatiju v konkurenci ženskih dvojic.
Oglej si celoten članek

Katarina Srebotnik je nastope na turnirju WTA v ameriškem Cincinnatiju z nagradnim skladom 2,8 milijona dolarjev v konkurenci dvojic končala v prvem krogu. V paru Američanko Abigail Spears je morala priznati premoč Romunkama Irina-Camelii Begu in Raluci Olaru, ki sta zmagali s 3:6, 7:5 in 10:6.

Uspešnejša od slovensko-ameriškega para, ki je imel na turnirju status osmih nosilk, je bila Andreja Klepač; v navezi s Španko Mario Jose Sanchez Martinez je premagala nizozemsko-belgijsko dvojico Elise Mertens/Demi Schuurs s 6:2, 6:2.

V nadaljevanju bosta njuni tekmici boljši iz obračuna med petima nosilkama Madžarko Timeo Babos in Čehinjo Andreo Hlavačkovo ter nemško-češkim parom Anna-Lena Grönfeld/Kveta Peschke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.