Srebotnikova praznih rok iz Dubaja

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovensko-ruska teniška naveza Katarina Srebotnik/Nadja Petrova je drugič v dveh tednih nastopila v finalu turnirja WTA in drugič ostala brez naslova. Po Dohi prejšnji teden sta igralki finale sklonjenih glav zapustili tudi v Dubaju, kjer je denarno nagrado v višini 69.000 USD osvojila ameriško-indijska dvojica Bethanie Mattek-Sands/Sania Mirza.
Oglej si celoten članek

Tudi ta teden sta Srebotnikova in Petrova izgubili v hitropoteznem tretjem nizu. Prvega sta izgubili s 4:6, nato zmagali s 6:2, v odločilnem pa sta bili tekmici bolj zbrani in zmagali z 10:7.

Na lestvici WTA bosta Srebotnikova in Petrova zadržali oziroma utrdili svoji uvrstitvi. 31-letna Velenjčanka, ki je v karieri osvojila 31 naslovov WTA med dvojicami, bo ostala 12. igralka na svetu med pari, leto mlajša Rusinja pa bo še naprej tretja.

WTA Dubaj, finale dvojic (2 mio USD):

Bethanie Mattek-Sands/Sania Mirza (ZDA/Ind) : Katarina Srebotnik/Nadja Petrova (Slo/Rus/2) 6:4, 2:6, 10:7

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.