Srebotnikova v finalu Melbourna

Foto: Žurnal24 Katarina Srebotnik je imela v Indian Wellsu precej smole. (Foto: Anže Petkovšek)
Če ji ni uspelo med ženskimi dvojicami, se ji je posrečilo med mešanimi. Katarina Srebotnik bo z Danielom Nestorjem nastopila v finalu OP v Melbournu, potem ko sta premagala par Kirilenko-Zimonjić.
Oglej si celoten članek

Slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik se je na turnirju za grand slam v Melbournu uvrstila v finale mešanih dvojic. Srebotnikova in Kanadčan Daniel Nestor, ki sta v Avstraliji druga nosilca, sta v polfinalu gladko (6:4, 7:5) premagala tretja nosilca, Rusinjo Marijo Kirilenko in Srba Nenada Zimonjića.

V finalu bosta Srebotnikova in Nestor lopar prekrižala s tajvansko-avstralsko navezo Yung-Jan Chan in Paul Hanley.

OP Avstralije, mešane dvojice, polfinale:

Katarina Srebotnik/Daniel Nestor (Slo/Kan/2) : Marija Kirilenko/Nenad Zimonjić (Rus/Srb/3) 6:4, 7:5;

Yung-Jan Chan/Paul Hanley (Tvn/Avs) : Bethanie Mattek-Sands/Horia Tecau (ZDA/Rom) 2:6, 6:3, 11:9

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.