Srebotnikova v polfinalu Stuttgarta

Foto: Žurnal24 Žal Katarini ne gre med posazmenicami, kjer je končala v prvem kolu. (Foto: Reut
Katarina Srebotnik in Kveta Peschke sta vse boljša dvojica v svetovnem tenisu. Prebili sta se v sobotni polfinale turnirja v Stuttgartu. Žal Slovenki tako dobro ne gre med posameznicami.
Oglej si celoten članek

Slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik se je skupaj s svojo partnerko v igri dvojic, Čehinjo Kveto Peschke, uvrstila v polfinale turnirja WTA v nemškem Stuttgartu z nagradnim skladom 700.000 dolarjev. Slovensko-češka naveza je v četrtfinalu ugnala ameriško-britansko kombinacijo Sarah Borwell-Raquel Kops-Jones s 6:2 in 6:4. Katarina Srebotnikova in Kvete Peschke se bosta v današnjem polfinalnem obračunu pomerili z belorusko-poljsko navezo Olga Govorcova-Alicja Rosolska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.