Srečni Hilde: hud padec zlomil le vretence

Foto: EPA Hilde Oberstdorf novoletna turneja smučarski skoki padec Oberstdorf Foto: EPA Hilde Oberstdorf novoletna turneja smučarski skoki padec Oberstdorf Foto: EPA Hilde Oberstdorf novoletna turneja smučarski skoki padec Oberstdorf Foto: EPA Hilde Oberstdorf novoletna turneja smučarski skoki padec Oberstdorf Foto: EPA Hilde Oberstdorf novoletna turneja smučarski skoki padec Oberstdorf Foto: EPA Hilde Oberstdorf novoletna turneja smučarski skoki padec Oberstdorf Foto: EPA Hilde Oberstdorf novoletna turneja smučarski skoki padec Oberstdorf Foto: EPA Hilde Oberstdorf novoletna turneja smučarski skoki padec Oberstdorf Foto: EPA Hilde Oberstdorf novoletna turneja smučarski skoki padec Oberstdorf Foto: EPA Hilde Oberstdorf novoletna turneja smučarski skoki padec Oberstdorf
Gledalcem je na petkovi prvi tekmi novoletne skakalne turneje v Oberstdorfu zastal dih. Norvežan Tom Hilde se je raztreščil po pobočju skakalnice Schattenberg, a jo na srečo odnesel brez hujših poškodb. Zlomljeno naj bi imel le eno vretence, zaradi česar pa je že končal sezono.
Oglej si celoten članek

Norvežan Tom Hilde si je po hudem padcu na prvi tekmi novoletne skakalne turneje v Oberstdorfu na srečo zlomil le vretence, potem ko je nerodno pristal pri veliki daljavi 131,5 metra in padel po tleh pri okrog 100 km/h. Po besedah zdravnikov do hujših poškodb hrbtenjače ni prišlo. Zlomljeno vretence vseeno pomeni, da je Hilde že končal letošnjo sezono.

Tekmo je sicer dobil Avstrijec Gregor Schlierenzauer, ki je slavil pred rojakoma Andreasom Koflerjem in Thomasom Morgensternom. Veliko smole so imeli Slovenci na čelu z Robertom Kranjcem, ki je po razveljavljeni seriji, ko je bil na drugem mestu, na koncu zasedel deveto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.