Sredi Rima srdit spopad huliganov, uporabljeni noži

Foto: Epa
Foto: Epa
Pred četrtkovo tekmo med italijanskim in španskim klubom je prišlo do neljubih scen.
Oglej si celoten članek

Italijanski mediji poročajo, da je v središču italijanske prestolnice na predvečer današnje prve tekme šestnajstine finala Lige Evropa med Laziom in Sevillo prišlo do spopada navijaških taborov obeh ekip, tri osebe pa so utrpele hude poškodbe.

Incident v Splitu Splitčani nad srbske vaterpoliste s palicami in noži

Do spopada okoli 40 privržencev obeh nogometnih taborov je prišlo v bližini Koloseja v zgodovinskem središču Rima. Rimska policija je sporočila, da so vpleteni v pretepu uporabili palice in nože, eden britanski državljan je v kritičnem stanju, resne poškodbe pa sta utrpela tudi eden Španec in Američan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.