Sredinec, vreden 15.000 evrov

Foto: EPA
Foto: EPA
Bosanski nogometaš Emir Spahić bo drago plačal neprimerno gesto na tekmi nemške lige.
Oglej si celoten članek

Nemška nogometna zveza je branilca Bayerja iz Leverkusna Emirja Spahića zaradi nešportnega vedenja kaznovala s plačilom 15.000 evrov. Nogometaš iz BiH je proti igralcem nasprotne ekipe dvignil roko in iztegnil sredinec.

Dogodek se je zgodil v zaključku tekme proti Braunschweigu, ko je bil 33-letni Spahić ostro kritiziran, ker ni želel izbiti žoge zunaj igrišča, medtem ko je igralec gostov ležal na travi. Sodnik njegove poteze sicer ni opazil, televizijski posnetki pa so potrdili "kršenje športne etike".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.