Sretenović tudi uradno v Partizan

Foto: Jaka Dimc
Foto: Jaka Dimc
Po Daliborju Radujku je v sredo nogometaše ljubljanske Olimpije zapustil še srbski branilec Sreten Sretenović, ki se seli v Beograd k Partizanu.
Oglej si celoten članek

V zadnjih dneh se je veliko govorilo, da bo Sreten Sretenović zapustil ljubljansko Olimpijo in srečo poskušal poiskati v Beogradu pri Partizanu. Zmaji so v sredo sporočili, da sta kluba sklenila dogovor in tako dokončno izpeljala prestop odličnega branilca.

Sretenović je v sredo v nekdanji prestolnici skupne države že opravil zdravniški pregled in s srbskim velikanom podpisal triletno pogodbo.

Sretenović je v Olimpiji igral leto in pol, v klub je prišel januarja 2011 in v slovenski prvi ligi odigral 49 tekem. Kapetanski trak je nosil od odhoda Dareta Vršiča k dunajski Austrii. Iz ljubljanskega prvoligaša so sporočili, da bo njegov naslednik na funkciji kapetana znan do tekme s Koprom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.