Stadion zapustil v spodnjicah

Foto: EPA
Foto: EPA
Čilski vezist Bayerna iz Münchna je po ligaški zmagi nad Hertho (2:0) svojo opremo doniral navijačem.
Oglej si celoten članek

Bayern München je v 31. krogu nemške Bundeslige v Berlinu premagal Hertho (2:0) in zabeležil 26. zmago v sezoni, s katero je Borussii Dortmund spet pobegnil na sedem točk razlike.

Po tekmi se je izkazal ljubljenec bavarskega občinstva Arturo Vidal, ki je v množico zalučal svoj dres, nato pa doniral še svoje igralne hlače. Čilenec je bil med zapuščanjem stadiona oblečen le v spodnjice, nogavice in kopačke. Požrtvovalno, ni kaj.

Bavarski nogometni velikan je dobro na poti, da si zagotovi četrti zaporedni naslov državnega prvaka in 26. v zgodovini kluba. Dobro mu kaže tudi v Ligi prvakov, kjer mu je ples kroglic za polfinalnega nasprotnika dodelil Atlético Madrid. Prva tekma bo na sporedu v sredo.

Pep Guardiola bi se lahko v finalu Lige prvakov pomeril proti svojemu bodočemu klubu, če bi Bayern premagal Atlético, Manchester City pa bi uspel izločiti Real Madrid.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.