Štafeta v boj brez svetovnega prvaka

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenska moška štafeta bo danes v boj na svetovnem prvenstvu v Ruhpoldingu krenila brez novopečenega svetovnega prvaka Jakova Faka, ki mu nagajajo sinusi.
Oglej si celoten članek

Slovenska moška biatlonska štafeta bo na današnji tekmi (15.15) na svetovnem prvenstvu v Ruhpoldingu nastopila brez novopečenega svetovnega prvaka Jakova Faka, ki ima težave s sinusi, so danes potrdili na biatlonski zvezi. V štafeti bodo tako nastopili Klemen Bauer, Vasja Rupnik, Janez Marič in Peter Dokl, ki bo zamenjal Faka.

V slovenskem taboru upajo, da bo Fak okreval do nedelje, ko ga čaka še nastop na tekmi s skupinskim startom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.