Stanislawski novi trener Kölna

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaše Kölna, pri katerem igrata tudi slovenska nogometaša Milivoje Novaković in Mišo Brečko, bo v naslednji sezoni, ki jo bodo preživeli v nemški drugi ligi, vodil 42-letni Holger Stanislawski. Nemec poljskega rodu bo na mestu trenerja zamenjal Staleja Solbakkna, ki letos ekipe ni uspel zadržati v elitni ligi.
Oglej si celoten članek

Holger Stanislawski je do zdaj vodil le dve ekipi, od leta 2006 do 2011 je bil trener St. Paulija, za katerega je tudi igral, pol sezone, do februarja 2012, pa je vodil tudi Hoffenheim. Do zamenjave bo očitno prišlo tudi na mestu športnega direktorja kluba – Volkerja Finkeja naj bi zamenjal Jörg Jacobs, ki naj bi pogodbo podpisal v naslednjih dneh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.