Stanovanje že kupujejo

Foto: EPA
Foto: EPA
V Madridu so prepričani v prihod Jamesa Rodrígueza. Ta naj bi se zgodil že zelo kmalu.
Oglej si celoten članek

Po pisanju priznanega francoskega športnika časnika L’Equipe se bo James Rodríguez že jutri poslovil od Monaca in se preselil k madridskemu Realu. Pri francoskem prvoligašu so že začeli aktivno iskati zamenjavo za Kolumbijca, trener Leonardo Jardim pa naj bi si v svoji ekipi najbolj želel videti člana Benfice Rodriga, ki je vreden okoli 30 milijonov evrov. 

Kar trikrat več naj bi sicer Monaco prejel za najboljšega strelca svetovnega prvenstva v Braziliji. Pri Realu skušajo ceno zmanjšati tudi s ponudbo nekaterih nogometašev, za Monaco pa naj bi bil zanimiv predvsem vratar Diego López, a slednji ne želi zapustiti Madrida. Prestop Kolumbijca je v veliki meri vezan tudi na prodajo Ángela di Maríe. Za Argentinca se najbolj zanimajo pri PSG, Real pa namerava pri tej kupčiti zaslužiti 60 milijonov.

Pri kraljevem klubu so sicer že prepričani v nakup Rodrígueza. V ta namen so že krenili v nabavo hiše za Kolumbijca in njegovo družino. V ekskluzivnem naselju La Finca v mestecu Pozuelo de Alarcón v bližini Madrida naj bi bil nekdanji nogometaš klubov Evigado, Banfield in Porto tako sosed Cristiana RonaldaÁlvara Arbeloe, Karima BenzemajaJeséja Rodríguezain Garetha Bala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.