Stanovnik napredoval na šesto mesto

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slovenski motociklist Miran Stanovnik (KTM) je drugo etape vzdržljivostne dirke puščavski izziv v Abu Dabiju končal na osmem mestu, v skupnem seštevku pa je napredoval na šesto mesto.
Oglej si celoten članek

Etapno zmago je slavil Španec Marc Coma (KTM), drugi je bil njegov moštveni kolega, Britanec Sam Sunderland, tretji pa Portugalec Paolo Goncalves (Honda). Enak je tudi vrstni red v skupni razvrstitvi: vodi Coma pred Sunderlandom in Goncalvesom. V torek udeležence relija čaka pretežno sipinska 372-kilometrska etapa južno od oaze Liwa.

"Brez napak in padcev"

"Danes sem celotno traso odpeljal popolnoma sam, brez prehitevanj ali sledenj drugim tekmovalcem. Čisto smo se razgubili. Trasa nas je vodila prek odprte, na videz popolnoma ravne puščave, ki pa skriva mnogo nevarnih pasti. Odpeljal sem brez navigacijskih napak in brez padcev, čeprav prednje vzmetenje zaradi puščanja oljnega tesnila ni delovalo, kot bi moralo," je po najdaljši etapi letošnjega puščavskega izziva povedal Miran Stanovnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.