Stantonu 325 milijonov dolarjev

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Giancarlo Stanton je v severnoameriški baseballski poklicni ligi MLB podpisal rekordno pogodbo. Ekipa Miami Marlins bo Stantonu za 13 let igranja izplačala kar 325 milijonov ameriških dolarjev. Gre za rekordno visoko pogodbo v MLB, poročajo ameriški mediji.
Oglej si celoten članek

V 634 tekmah kariere v MLB je Giancarlo Stanton med drugim dosegel 154 home runov, v najmočnejši baseballski ligi na svetu pa je prvič zaigral leta 2010, prav tako za ekipo Marlins.

Septembra letos je moral izpustiti zadnja dva tedna sezone, potem ko ga je v obraz z močno žogico zadel Mike Fiers iz Milwaukeeja, Stanton pa je ob tem utrpel zlom ličnice, poškodovane je imel tudi zobe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.