Stara je tri tedne in ima 55 tisoč sledilcev

Foto: Instagram alexis ohanian
Medtem ko nekateri zvezdniki skrbno skrivajo identiteto svojih otrok, jih drugi razkazujejo širnemu svetu.
Oglej si celoten članek

Teniška zvezdnica Serena Williams in soustanovitelj Reddita Alexis Ohanina sta 1. septembra postala starša Alexis Olimpie Ohanian.

Malčica je bila na svetu komaj nekaj dni, že je dobila svoj prvi profil na družbenem omrežju Instagram. Še preden je dopolnila tri tedne, ima njen račun več kot 55.000 sledilcev

Foto: Epa serena williams

Williamsova je velika oboževalka aplikacije Instagram, kjer redno komunicira z več kot 6,6 milijoni sledilci. Ameriška teniška igralka, ki je v karieri osvojila 23 grand slamov in 72 turnirskih lovorik, se namerava na igrišča vrniti že januarja prihodnje leto, ko bo branila zmago na OP Avstralije. Če ji bo uspelo, se bo med tekmovalno elito vrnila le dobre štiri mesece po porodu.

"Takšen je naš cilj. Odvisno od tega, kdaj bo spet začela 100-odstotno trenirati," je potrdil Serenin trener Patrick Mouratoglou.

Američanka je na letošnjem OP Avstralije v finalu premagala sestro Venus in osvojila 23. veliko lovoriko. S tem je na večni lestvici prehitela Nemko Steffi Graf (22) in postala rekorderka Odprte dobe (od leta 1968). Največ posamičnih grand slamov je sicer osvojila Avstralka Margaret Court (24), od tega 13 pred letom 1968.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.