Stare zamere še vedno živijo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Branilec Real Madrida in vezist AS Rome si na prijateljski tekmi v deželi tam spodaj nista segla v roke. Razlog? Stare zamere.
Oglej si celoten članek

V Avstraliji sta se na prijateljski tekmi pomerila Real Madrid in AS Roma. Po rednem delu je bil na semaforju rezultat 0:0, po streljanju enajstmetrovk pa se je zmage veselil italijanski prvoligaš.

Pred začetkom izvajanja najstrožjih kazni je bilo očitno, da Pepe in Seydou Keita še vedno nista zakopala bojne sekire, ki sega v čas najbolj napetih odnosov Reala in Barcelone. Portugalski branilec je takrat igral pod taktirko Joséja Mourinha, Malijec pa je bil član ekipe Pepa Guardiole.

Ne samo, da si nogometaša nista segla v roke, temveč sta se povsem ignorirala. Keita zagotovo ni pozabil, da ga je Pepe nekoč označil za ''opico'', s posnetka pa je očitno, da z branilcem Reala ne želi imeti nobenega opravka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.