Starša divje slavila sinov prvi pretep v ligi NHL

Foto: Profimedia trent frederic brandon tanev
Mladi hokejist se je stepel na prvi tekmi v ligi NHL in s svojim vihtenjem pesti navdušil svoja starša.
Oglej si celoten članek

Dvajsetletni napadalec Boston Bruins Trent Frederic je v noči na sredo odigral prvo tekmo v ligi NHL. Debitanta v najmočnejši ligi na svetu sta s tribune spodbujala njegova starša, ki sta z navdušenjem pospremila sinov prvi pretep.

Frederica je izzval član gostujočega moštva Winnipeg Jets Brandon Tanev, ki je očitno mislil, da z mladeničem ne bo imel velikih težav, a se je močno uštel. Frederic je izkoristil prednost v višini in Taneva, ki je bil pred tem trikrat udeležen v pretep na ledu, zbil po tleh ter ga prisilil v obrambni položaj.

Njegova starša Bob in Gaye Frederic sta na tribuni divje slavila sinovo zmago, čeprav bosta morala nekoliko izpliiti svoje slavje. Oče je namreč slavil s stisnjeno pestjo, mama pa je mislila, da si bosta izmenjala 'petko'. Poskus neposrečnega slavja so ujele televizijske kamere.

"Ne želim postati hokejist, ki vedno odvrže rokavice, vendar sem to pripravljen storiti," je bil jasen Frederic.

Mladenič je zaradi pretepa moral z igrišča, navdušeni gledalci pa so ga pospremili z glasnim aplavzom.

Winnipeg Jets so po kazenskih strelih zmagali s 4:3.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.