Starši šokirali slovenske reprezentante

Foto: EPA
Foto: EPA
Trideset staršev reprezentantov je po koncu treninga v Glasgowu presenetilo reprezentante, jutri pa si bodo, nekateri tudi prvič na gostovanju reprezentance, ogledali tekmo proti Škotski.
Oglej si celoten članek

Družba Petrol, ki je z Nogometno zvezo Slovenije pričela sodelovanje v lanskem letu, je s presenečenjem odgovor na vprašanje “Kdo pa tebi daje energijo?”  poiskala v tistih, ki so gonilna sila vseh nogometnih korakov od mladih do danes zrelih let slovenskih reprezentantov. Starši in člani družine so namreč tisti, ki so nogometaše spremljali pri prvih korakih v šport.

Akcija, za katero je vedela le peščica ljudi, med drugim tudi selektor reprezentance Srečko Katanec, bo v celoti predstavljena v kratkem filmu, ki bo prikazal pot staršev od doma, polet z letalom na Škotsko, presenečenje ob prihodu na trening ter trenutke čustev ob tekmi in bo na ogled v začetku aprila 2017.

Izvedba velikega nogometnega presenečenja je pomenila izredno zahteven organizacijski, produkcijski in komunikacijski izziv. Od najetja letala, usklajevanja s starši, dovoljenj UEFE in organizatorjev tekme. Najbolj zahtevna naloga pa je bila, presenečenje zadržati kot skrivnost.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.