Stava Ibrahimovića in Beckhama

Foto: Epa zlatan ibrahimović
Zvezdnika sta stavila na svoji reprezentanci.
Oglej si celoten članek

Švedski in angleški nogometni navdušenci že odštevajo ure do današnjega četrtfinalnega obračuna med tremi levi in modrorumenimi, med njimi pa sta tudi nekdanja reprezentanta David Beckham in Zlatan Ibrahimović. Slednji je Beckhama izzval s stavo, ki se bo končala z nakupovanjem v Ikei ali z Ibrahimovićem v angleškem dresu na ribi in krompirčku.

Rekorder po številu doseženih golov za švedsko reprezentanco je na Instagramu nekdanjemu angleškemu kapetanu predlagal, da ga v primeru slavja Angležev kamorkoli na svetu pelje na večerjo, v primeru zmage Švedov, pa mora Beckham nekdanjemu soigralcu iz pariškega PSG kupiti nekaj v švedski Ikei.

Beckham je stavo delno sprejel. "Če Švedska zmaga, te bom osebno peljal v Ikeo in ti kupil karkoli boš potreboval za novo palačo v Los Angelesu. A če zmaga Anglija, želim, da si oblečen v angleški dres na Wembleyu ogledaš tekmo domače reprezentance, med polčasom pa uživaš v ribi in krompirčku," je odvrnil Anglež.

Zmagovalec tekme med omenjenima reprezentancama se bo v polfinalu pomeril z zmagovalcem dvoboja med Rusi in Hrvati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.