Pravilo: Nikoli ne stavi z Dončićem, slabo se bo končalo!

Foto: Twitter Luka Dončić
Luka si je priskrbel tudi nekaj drobiža.
Oglej si celoten članek

Luki Dončiću se obeta celo nastop na nedeljski tekmi največjih zvezd v Charlottu, saj se je tik pred All-Star vikendom poškodoval Anthony Davis. Mladi Slovenec je sicer že na prizorišču revialnih tekem, ponoči ga čaka tekma vzhajajočih zvezd, kjer bo zastopal ekipo sveta.

Dončića na vsakem koraku v Charlotte že spremljajo kamere, zdaj že zvezdnik Dallasa pa je poskrbel tudi za zanimivost na parketu. Mediji so namreč zabeležili stavo, ki jo je sklenil na igrišču, z uspešnim metom s sredine igrišča pa jo je tudi dobil in pri tem zaslužil manjšo vsoto zelencev. Vsi udeleženci treninga so se ob dogodku lepo zabavali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.