Stavil proti svoji ekipi in izgubil službo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Kondicijski trener Boltona, Matty Dewhurts, je pred obračunom s Queens Park Rangers stavil proti svoji ekipi in se z dobitkom pohvalil na Facebooku. Nepremišljenost ga je stala službe.
Oglej si celoten članek

Foto: Mirror.co.uk queens park rangers bolton wanderers stave facebook Queens Park Rangers so na tekmi angleške druge lige premagali Bolton Wanderers (2:1), kar je razveselilo kondicijskega trenerjaBoltona Mattyja Dewhurtsa, ki je zaslužil 230 funtov (280 dolarjev).

Dewhurts je stavni listek z devetimi pari vplačal s šestimi evri, po zmagi QPR pa je veselje delil s svojimi prijatelji na Facebooku. In ostal brez službe. ''To je bila nepremišljna poteza. Opravičujem se klubu, trenerjem in igralcem. Na nikakršen način nisem vplival na rezultat,'' se je kesal Dewhurst.

Pravila Angleške nogometne zveze (FA) vsem članom klubov strogo prepovedujejo stave na tekmah, na katerih sodeluje njihova ekipa. Pravilo velja za igralce, trenerje, medicinsko osebje, direktorje, agente in vse ostale sodelavce kluba, ki bi lahko na kakršenkoli način poskušali vplivati na rezultat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.