Stavnice precej nespoštljive do Slovencev

Foto: Profimedia Slovenska košarkarska reprezentanca pred odhodom na priprave za EuroBasket 2017.
Slovenska košarkarska reprezentanca pred odhodom na priprave za EuroBasket 2017.
Večje stavne hiše slovenske košarkarske reprezentance ne uvrščajo med tiste, ki bodo konkurirale za vrh.
Oglej si celoten članek

Varovanci Igorja Kokoškova so v sredo začeli skupne priprave na EuroBasket 2017, Slovenija na čelu z Goran Dragićem, Luko Dončićem in Anthonyjem Randolphom ne skriva visokih pričakovanj.

Toda vplivne stavniške hiše po Evropi, predvsem pa v Veliki Britaniji, fantom s sončne strani Alp ne dajejo večjih možnosti v boju za vrh.

EuroBasket 2017 Dončić: Moja želja je medalja

Na praktično vseh ponudbah so največji favoriti Španci, sledijo jim Srbi in Francozi. Za zmago "furie" bi stavničarji na vsak vložen evro dobili med 3 in 3,5 evra. Koeficient Srbov je med 4 in 5, za Francoze pa je kvota med 5,5 in 7.

Slovenija kotira precej nižje, najti jo je mogoče na devetem mestu. Večina stavnic ji torej ne napoveduje preboja v četrtfinale, za vsak vložen evro na končno zmago Slovenije pa bi jih stavničarji v primeru uspeha zaslužili 25.

Višje od Slovenije poleg že omenjenih treh reprezentanc kotirajo še Grčija, Litva, Turčija, Hrvaška in Italija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.