Steklena ograja preprečila pretep

Trener Colorada Avalancha Patrick Roy bo moral zaradi neprimernega obnašanja na uvodni tekmi lige NHL plačati kazen v višini deset tisoč dolarjev.
Oglej si celoten članek

Nekdanji sloviti kanadski hokejski vratar Patrick Roy je na svoji krstni trenerski tekmi v severnoameriški ligi NHL Colorado Avalanche popeljal do prepričljive zmage nad klubom Anaheim Ducks s 6:1, zaradi neprimernega obnašanja pa si je prislužil denarno kazen v višini deset tisoč dolarjev.

Zdaj 47-letni legendarni vratar Montreala in Colorada se je na četrtkovi tekmi pošteno razjezil na trenerja gostujočega moštva Brucea Boudreauja, po uvodnem verbalnem merjenju moči pa je steklena ograja preprečila še telesni spopad strategov moštev iz Kolorada in Kalifornije.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.