Stephen Curry na avtocesti raztreščil svojega Porscheja

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
NBA zvezdnik je bil udeležen v prometno nesrečo. Pravi čudež je, da jo je nekdanji najboljši košarkar na svetu odnesel brez praske.
Oglej si celoten članek

Košarkar NBA prvakov Golden State Warrriors, Stephen Curry, je na kalifornijski avtocesti 24 v bližini Oaklanda doživel prometno nesrečo, v katero so bila udeležena tri vozila, a jo je na srečo odnesel brez poškodb.

Foto: Twitter Stephen Curry, Porsche Panamera

Ameriški mediji poročajo, da je bil Curryjev Porsche Panamera v nesreči zadet kar dvakrat, saj ga je najprej zadel voznik, ki je v slabem vremenu in težkih razmerah izgubilo nadzor nad vozilom, nato pa mu je v zadek priletel še drugi.

Na fotografiji s kraja nesreče se vidi, da ni šlo za popolnoma nedolžno trčenje, saj je njegov 130.000 € vreden Porsche utrpel ogromno škode, sprednji del vozila pa je popolnoma uničen.

Nihče izmed udeleženih v nesrečo pa naj ne bi utrpel hujših poškodb.

Foto: Twitter Stephen Curry, Porsche Panamera

Košarkar, ki se edini v zgodovini lige lahko pohvali, da je bil soglasno izbran za MVP-ja prvenstva, je sicer že vse od 8. novembra in poraza proti Milwaukeeju izven pogona zaradi poškodbe dimelj, izpustil pa naj bi še vsaj prihodnji dve tekmi.

Odostnost enega izmed najboljših strelcev vseh časov pa se prvakom še kako pozna, saj so po šitirh zaporednih porazih (najdaljši niz porazov v eri Stephena Curryja) izgubili vodstvo na Zahodu.

Liga NBA Izjemni NBA zvezdnik porušil nov rekord

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.