Sterling izpušča turnejo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Liverpool bo na turnejo po Tajski, Avstraliji in Maleziji odpotoval brez Raheema Sterlinga.
Oglej si celoten članek

Raheem Sterling pred novo sezono želi oditi z Anfielda, Liverpool pa je že zavrnil dve ponudbi, ki ju je na naslov rdeči poslal Manchester City. Dvajsetletnik ima z Liverpoolčani sicer sklenjeno pogodbo do leta 2017, zavrnil pa je nov podpis, z novim sodelovanjem bi sicer na teden zaslužil 100.000 funtov.

V zadnjem tednu je že izpuščal treninge Liverpoola, delodajalcem je sporočil, da je zbolel, zdaj pa je zahteval, da ga kljub ne uvrsti med trideseterico nogometašev, ki bo odpotovala na južno poloblo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.