Stevanović menja klub, a ostaja v Rusiji

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Slovenski vezist bo kariero nadaljeval v Rusiji, čeprav se je razšel s Torpedom.
Oglej si celoten članek

Dalibor Stevanović je blizu prestopa v Mordovio iz Saranska. Nekdanji vezist Domžal je bil sicer še za prihodnjo sezono pogodbeno vezan na moskovski Torpedo, toda klub je zašel v finančne težave in številni nogometaši so dobili proste roke, med njimi tudi Stevnović.

Slednji se je v zadnjih dneh mudil na treningih Mordovie, a pogodbe še ni podpisal, je poročal Tuttomercato. V Saransku je eno sezono pred petimi leti že preživel še en Slovenec - Borut Semler. Eno leto naj bi se v Saransku zadržal tudi Stevanović.

Mordovia, ki je preteklo sezono končala na osmem mestu ruske Premier lige, je že podaljšala pogodbi s srbskim branilcem Milanom Perendijo in krilnim igralcem Pavlom Ignjatovičem. V klub se je vrnil napadalec Mihail Markin, prišel pa je še gruzijski vratar Nukri Revišvili. Ob Stevanoviću bosta pogodbi v kratkem najbrž podpisala še Maksim Tiškin in še en vezist - Evgenij Šipitsin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.