Steve Nash ostaja v Phoenixu

Foto: Žurnal24 Stevu Nashu dvojni dvojčki niso neznanka, le zmag je letos premalo.
Kanadski košarkar Steve Nash je še za dve sezoni podaljšal pogodbo s Phoenix Sunsi, kjer nastopa že sedem sezon.
Oglej si celoten članek

Dvakratni MVP (najkoristnejši igralec) lige NBA Steve Nash je danes uradno objavil, da sprejema dveletno podaljšanje pogodbe s Phoenix Sunsi, kjer nastopa vse od 2005/2006, predtem pa je nastopal za ekipo Dallas Mavericks, kjer je tvoril duo Dirk Nowitzki – Steve Nash. 35-letni Steve Nash bo po poročanju ameriških medijev v naslednjih dveh letih zaslužil 22 milijonov dolarjev.

V zadnjem času so se pojavljale novice, da bo Steve Nash oddelal svojo pogodbo s Phoenix Sunsi, ki ga je vezala do konca sezone 2009/2010 ter se potem kot prost igralec pridružil New York Knicksom in se tako spet združil s svojim bivšim trenerjem Mikeom D'Antonijem. Z dveletnim podaljšanjem je tako uradno zavrnil namigovanja, da se bo po sezoni preselil v New York, kjer sicer preživi večino časa, ko ni NBA sezone.

Steve Nash je svojo košarkarsko pot začel na univerzi Santa Clara in bil leta 1996 kot 15. izbran na naboru lige NBA s strani Phoenix Suns. Pogodbo je podpisal s Sunsi na isti dan kot edini Slovenec v ligi NBA Marko Milič. Nash je dve sezoni preživel v dresu Phoenixa, potem pa se je preselil v Dallas, kjer je nastopal vse do sezone 2004/2005, ko se je spet vrnil v Phoenix. Kanadčan je bil kar dvakrat izbran za MVP-ja lige NBA, v letih 2005 in 2006.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.