Številka ena zlahka do zmage

Foto: EPA
Foto: EPA
Andy Murray je finalni turnir sezone odprl z zanesljivo zmago.
Oglej si celoten članek

Britanec Andy Murray je dosegel prvo zmago na sklepnem teniškem turnirju najboljših osmih igralcev na svetu v tej sezoni v Londonu. Številka 1 na lestvici ATP in prvi nosilec turnirja v O2 Areni z nagradnim skladom 7,5 milijona dolarjev je v skupini John McEnroe po uri in 30 minutah premagal sedmopostavljenega Hrvata Marina Čilića s 6:3 in 6:2.

Na današnjem uvodnem dvoboju v tej skupini je Japonec Kei Nishikori po uri in sedmih minutah ugnal Stana Wawrinko s 6:2 in 6:3. Teniški igralec iz dežele vzhajajočega sonca je prevladoval na igrišču in zasluženo na kolena položil na tem dvoboju povsem nerazpoloženega Švicarja.

V nedeljo sta bila na sporedu uvodna obračuna v skupini Ivan Lendl, favorizirana igralca pa sta zmagala. Srb Novak Đoković je premagall Avstrijca Dominica Thiema s 6:7 (10), 6:0 in 6:2, Kanadčan Miloš Raonić pa je bil boljši od Francoza Gaela Monfilsa s 6:3 in 6:4. Torkova para v tej skupini sta Monfils - Thiem ter Đoković - Raonić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.