Štiri Slovenke v izboru za najboljšo postavo

Foto: Profimedia Tamara Mavsar Foto: Profimedia Ana Gros Foto: Profimedia Nataša Ljepoja Foto: Profimedia Elizabeth Omoregie
Glasujte za naša dekleta.
Oglej si celoten članek

Evropska rokometna zveza (EHF) je objavila seznam kandidatk za najboljšo postavo letošnjega evropskega prvenstva, ki poteka tudi v Sloveniji. Med njimi najdemo tudi štiri slovenske rokometašice, ki so navduševale številne navijače - Tamara Mavsar, Natašo Ljepoja, Ano Gros in Elizabeth Omoregie.

Za vsako izmed sedmih igralnih mest ter posebno kategorijo za najboljšo obrambno igralko je bilo v ožji izbor določenih šest posameznic. Mavsarjeva je med kandidatkami za najboljšo levokrilno igralko, Ljepoja za krožno napadalko, Grosova za najboljšo desno zunanjo, Omoregiejeva pa za srednjo zunanjo rokometašico.

Glasovanje je mogoče preko mobilne aplikacije EHF do te sobote do 23.59, so sporočili iz Rokometne zveze Slovenije.

Foto: Profimedia Tamara Mavsar Foto: Profimedia Nataša Ljepoja Foto: Profimedia Ana Gros Foto: Profimedia Elizabeth Omoregie

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.