Štirikratni prvak NBA lige zamenjal klub

Foto: EPA Tony Parker Tim Duncan Manu Ginobili San Antonio Spurs Dallas Mavericks
Legendarni evropski košarkar ima nov klub v ligi NBA.
Oglej si celoten članek

Francoski organizator igre Tony Parker se je odločil za menjavo sredine. Šestintridesetletni košarkar je po poročanju ameriških medijev dosegel dogovor o prestopu k Charlotte Hornets za pogodbo, ki naj bi mu na sezono nanesla pet milijonov dolarjev.

S tem se končuje Parkerjeva era pri San Antonio Spurs, s katerimi se je veselil štirih šampionskih prstanov v severnoameriški košarkarski ligi NBA v letih 2003, 2005, 2007 in 2014.

Parker je znan tudi slovenskim ljubiteljem košarkarjem, ko je bil leta 2013 glavni mož francoske reprezentance, ki je na evropskem prvenstvu v Ljubljani osvojila premierni naslov evropskih prvakov. Takrat je bil razglašen tudi za MVP EuroBasketa 2013.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.