Štirje goli Okposa pokopali Pingvine

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V severnoameriški hokejski ligi NHL je bilo v noči na soboto na sporedu šest tekem. Največ golov so gledalci videli v New Yorku, kjer so domači Islanders s 6:3 premagali Pittsburgh Penguins. Anaheim Ducks so bili s 5:1 boljši od New Jersey Devils.
Oglej si celoten članek

Prvo ime tekme v New Yorku je bil Kyle Okposo, ki je dosegel rekord kariere in zabil kar štiri gole. V zadnji tretji je zadel kar trikrat in tako zapečatil usodo gostov, ki so na tekmi sicer vodili z 2:0 in s 3:2. Dva gola za goste je dosegel Sidney Crosby, k temu pa je dodal še podajo.

"Doseči štiri gole na eni tekmi, to je res nekaj posebnega. Vzdušje v dvorani je bilo fantastično, čeprav navijačev sploh nisem slišal," je po tekmi dejal Okposo, ki je v tej sezoni dosegel že 13 golov.

Zmagi za Račke in Predatorje

Anaheim ostaja na prvem mestu lige, zdaj je s 64 zmagami izenačen z Nashvillom. Tokrat so Rački s 5:1 premagali New Jersey Devils. Hampus Lindholm in Jacob Silfverberg sta v drugi tretjini zadela slabi dve minuti narazen in domače popeljala do vodstva s 3:1. Corey Perry je dosegel že 19. gol za Pingvine, zadel je za 1:0, končni izid je poldrugo minuto pred koncem z drugim golom tekme postavil Silfverberg.

V ostalih tekmah so Carolina Hurricanes z 0:3 izgubili proti Vancouver Canucks, Chicago Blackhawks so z 2:4 klonili proti Winnipeg Jets, Columbus Blue Jackets so z 1:2 izgubili proti New York Rangers, Nashville Predators pa so bili s 4:3 boljši od Washington Capitals.

Liga NHL, izidi:

New York Islanders : Pittsburgh Penguins 6:3
Carolina Hurricanes : Vancouver Canucks 0:3
Chicago Blackhawks : Winnipeg Jets 2:4
Columbus Blue Jackets : New York Rangers 1:2
Nashville Predators : Washington Capitals 4:3
Anaheim Ducks : New Jersey Devils 5:1

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.