Štirje kandidati za selektorja evropskih podprvakov

Foto: Aleš Oblak
Foto: Aleš Oblak
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo novega selektorja dobila do konca tega meseca. V igri za naslednika Italijana Andree Gianija so štirje kandidati, pravijo na Odbojkarski zvezi Slovenije.
Oglej si celoten članek

Na javni razpis, ki se je iztekel 6. februarja, se je prijavilo trideset kandidatov, večinoma tujih odbojkarskih strokovnjakov, ki so želeli selektorski stolček Slovenije. Odbojkarska zveza Slovenije je najprej seznam skrčila na osem imen, zdaj pa so na njem le štirje.

"Intenzivno delamo na tem, da čim prej potrdimo selektorja. Cilj je, da to storimo v prihodnjih desetih dneh, torej do konca meseca. S kandidati, ki so prišli v ožji izbor, bomo ta teden opravili nove razgovore, nato pa sprejeli končno odločitev," je dejal generalni sekretar OZS Gregor Humerca. Na OZS so se sicer odločili, da imen kandidatov ne bodo razkrili.

Slovensko reprezentanco letos čakajo kvalifikacije za svetovno prvenstvo, svetovna liga ter evropsko prvenstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.