Stoch bo skakal na turneji

Foto: EPA
Foto: EPA
Najboljši pojski smučarski skakalec Kamil Stoch se po neprijetni poškodbi vrača v skakalno karavano.
Oglej si celoten članek

Dvakratni olimpijski zmagovalec Kamil Stoch je le dobil zeleno luč za nastop na 63. novoletni turneji v smučarskih skokih. V Wisli je danes je uspešno opravil prve skoke po koncu novembra, ko si je na treningu pred uvodno tekmo nove sezone svetovnega pokala v Klingenthalu poškodoval gleženj.

Iz poljske reprezentance so sporočili, da bodo poleg Stocha, branilca skupne zmage v svetovnem pokalu minule zime, nastopili še Piotr Zyla, Dawid Kubacki, Jan Ziobro, Klemens Muranka in Aleksander Zniszczol.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.